10 Mayıs 2016 Salı


ŞIKLIĞINIZA ŞIKLIK KATACAK ÇANTA MODELLERİ

Şık bir kombin yaratmak için sadece en güzel kıyafetleri seçmek yeterli olmuyor, kıyafetlerinizi en uygun ayakkabı ve çantalarla tamamlamak da gerekiyor. Üstelik bu parçaları kaliteli ve şık ürünlerden seçerek elegan bir tarz yaratabilirsiniz.





   Ufak bir dokunuşla kombinlerinize şıklık  katacak en yeni en şık en kullanışlı çanta modelleri Forever New reyonlarında beğeninize sunuluyor. Her stilden kadına hitap eden çantalar, modern ve trendy tasarımları kadar kullanım kolaylıkları ile de dikkat çekiyorlar. 2016 çanta modelleri arasında özel gecelerde, davetlerde kullanabileceğiniz ürünler olduğu gibi gündelik hayatta da tercih edebileceğiniz çantalar da bulunuyor. Ayrıca koleksiyonda bulunan kaliteli seyahat çantası ve cüzdan gibi çanta modelleri de tarzınıza klas katan ayrıntılar oluyor.

Gecelerin Yıldızı Abiye Çantalar

   Abiye çanta modelleri, gece elbiselerinin bir numaralı eşlikçisi oluyor. Özellikle uzun gece elbiseleri, küçük portföy çantalar ile muhteşem bir uyum sergiliyor. Kullanacağınız portföy çantaya karar verirken, elbisenizin kumaşını, varsa işlemelerini göz önünde bulundurmak isteyebilirsiniz. Düz  ve parlak kumaşlı elbiseler ile işlemeli portföy çantalar mükemmel bir ahenk yaratırken, detay yönünden zengin elbiseleri düz renkli ve sade çantalarla tamamlamak şık bir görüntü sağlıyor. Elbisenizin etek boyu kısaldıkça, daha büyük portföy çantaları da tercih edebilirsiniz. Gece elbisenizi tamamlayacak çantayı seçerken renk uyumu da önemli bir kriter oluyor. Elbisenizle aynı renkte bir çanta kullanarak bir bütünlük sağlayabileceğiniz gibi zıt renkleri bir arada kullanmak da isteyebilirsiniz. Bronz, gold ve metalik renkli çanta çeşitlerini ise hemen her renkte elbisenizle değerlendirebilirsiniz.

Büyük Çantalar ile Hem Rahat Hem Şık bir Tarz

   Forever New'da birbirinden şık, gündüz-gece, yaz-kış kullanabileceğiniz omuz çantası modelleri sizi bekliyor. Küçük ve abiye omuz çantalarını geceleri tercih edebileceğiniz gibi daha büyük ve daha spor modelleri de gündüzleri kullanabilirsiniz. Büyük omuz çantaları özellikle çalışan kadınlar için bir kurtarıcı oluyor.  Üstelik püsküllü, aksesuar detaylı modeller kombinlerinize hareket katıyor. Büyük omuz çantaları özellikle dar pantolonlar ve midi etekler ile ahenk yaratıyor. Kapitone omuz çantaları da kombinlerinize şıklık katan bir detay oluyor. Midi etek ve üzerine giyeceğiniz kısa bir tişörtü, topuklu sandaletler ve kapitone bir omuz çantası ile tamamlayarak rahat ve trendy bir tarz yaratabilirsiniz.
El çantaları ise retro bir dokunuşla kombinlerinize yeni bir renk katıyor. İster büyük ister küçük modellerini tercih edebileceğiniz el çantaları, kısa ve midi eteklerle, feminen kumaş takımlarla mükemmel bir uyum yaratıyor.





                    MUTLU GÜNLER J                    

4 yorum:

  1. Verdiğiniz bilgiler çok güzel çok işime yaradı gerçekten

    YanıtlaSil
  2. Çantaların hepsi cok guzel gayet kullanisli cok begeniyorum.

    YanıtlaSil
  3. Sağ üst köşedeki beyaz çantayı nasıl kombin yapabilirim aceba yardimci olursaniz çok sevinirim

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bi konu üzerinde durmuşsunuz 🤗 bilgleriniz için çok teşekkürlerr

    YanıtlaSil