10 Mayıs 2016 Salı


RİMMEL LONDON KATE MOSS NUDE RUJ KOLEKSİYONU 

Rimmel London Kate Moss Nude Ruj Koleksiyonu
Merhabalar,

Bugün size şu sıralar oldukça merak edilen,Rimmel London'un nude ruj koleksiyonundaki rujlardan bahsedeceğim. Koleksiyonda toplam 5 ruj ve 1 tane de dudak balmı buluyor.

Koleksiyonun iddiası herkesin kendi dudak tonuna göre uygun nude ruju bulabilmesi. Biliyorsunuz ki beyaz tenlileri bazı rujlar tabiri caizse ölü gibi gösterir. Esmer tenlerde ise bazı nude rujlar dudaklarında çok açık kalır, örtücülük sağlamaz.Bu nedenle dudaklarımıza uygun nude rujları bulmakta zorlanırız.Cilt alt-tonumuza uygun nude ruju bulmak gerçekten zor. Bu koleksiyonun amacı işte bu noktada devreye giriyor.

Ambalajlarının tatlılığı ve şıklığı, renklerinin güzelliği ile büyük ölçüde dikkat çekmeyi başaran bu rujları yakından inceleyelim :)
Rimmel London Kate Moss Nude Ruj Koleksiyonu
01 numaralı Clear adlı bu dudak balmı renkli gibi görünse de dudağa uyguladığında şeffaf bir görüntü veriyor. Eğer ruj uyguladığınızda dudağınız kuru kuru, kabuk kabuk bir görüntü alıyorsa, öncesinde bu balmı uyguladığınızda o görüntüyü kamufle etmiş oluyorsunuz. Nemlendirmesi uzun vadeli olmayan ancak dudaklarınızdaki o kuruluk hissini alan, ruj tasarımında olması sebebiyle oldukça pratik uygulanan bir lip balm.
Rimmel London Kate Moss Nude Ruj Koleksiyonu
40 numara bildiğiniz concealer rengi. Koleksiyondaki en açık renk. Koleksiyondaki diğer rujlara göre aşırı kremsi yapıda. Bir kaç sürümde dudak rengini örtüyor.Dudaktaki kusurları, çizgileri vs. belli ediyor. Beyaz tenli olmam sebebiyle bu ruj bende hiç hoş durmayıp, soluk gösterdi. Koleksiyondaki en sevmediğim ruj oldu.
Rimmel London Kate Moss Nude Ruj Koleksiyonu
42 numara, pembe alt-tonlu bir nude. Kremsi yapıda. Sürümü kolay.40 numaraya göre dudak kusurlarını, çizgilerini daha az belli ediyor. Tek katta rengini veren, opak bir görüntüye ulaştıran bir ruj.
Rimmel London Kate Moss Nude Ruj Koleksiyonu
43 numara benim koleksiyondaki en sevdiğim ve tenime yakıştırdığım ruj. İçerisinde kahvelik barındıran bir nude. Kullananlara Mac Kinda Sexy'yi anımsatıyor. Renk olarak benzeseler de Kinda Sexy'nin mat olması itibariyle yapı olarak birbirlerine benzemiyorlar.Dudak kusurlarını, çizgilerini vs. öne çıkarmıyor. Tek sürüşte dudağı örtüyor.
Rimmel London Kate Moss Nude Ruj Koleksiyonu
Kinda Sexy ve Rimmel London Nude Koleksiyonundan 43 Numara 
Rimmel London Kate Moss Nude Ruj Koleksiyonu
45 numara, serideki pembe alt-tonlu nude rujlardan. 42 numaraya göre bir tık daha koyu. Gül kurusu diyebileceğimiz güzel bir tona sahip. Yine ışıltılı bir bitişte, kolay bir sürümü var. Örtücülüğü çok iyi. Bu nedenle de dudak kusurlarını, çizgilerini vs. belli etmiyor.
Rimmel London Kate Moss Nude Ruj Koleksiyonu

48 numara, koleksiyonun en koyu rengi. Nude sayılamayacak bir tonda. Sanırım çok çok koyu dudaklar için üretilmiş bir renk. Rengi tanımlayacak olursak; kahvelik içeren bir bordo. Kremsi yapıda olduğu için dudaklarda kuruluk yaratmıyor. Koyu renkli olduğu için serinin diğer rujlarına kıyasla daha kalıcı. Transparan bir pudra ile sabitlediğinizde daha kalıcı oluyor benden söylemesi !
Rimmel London Kate Moss Nude Ruj Koleksiyonu
Rujların genel özelliklerinden bahsedecek olursak, 
*Koku olarak belirgin bir kokuları var. Hoş, meyvemsi kokuyorlar. Kalıcılık olarak 45 ve 48 numaraları diğer renklere oranla daha kalıcı.Diğer renklerin kalıcılığı ise maksimum 2 saat diyebilirim. Rujları transparan pudrayla sabitlediğiniz takdirde hem daha mat hem de daha kalıcı oluyorlar.
*Kremsi yapıda oldukları için dudakları kurutmuyor, nemlendiriyorlar.

Eğer cilt alt-tonunuza uygun nude ruju bulabilirseniz eminim ki bu seriden memnun kalacaksınız. Koleksiyona çok başarısız demek büyük haksızlık. Önemli olan ideal nude rujunuzu bulabilmek ! :)

*Dudak tonuna göre renkler değişiklik gösterebilir.

Bu koleksiyondaki rujları GRATİS mağazalarından bulabilirsiniz. Fiyat:15 TL.



                            MUTLU GÜNLER J

7 yorum:

  1. 43 numara çok güzel özellikle beyaz tenli kişilerle çok güzel uyum sağlayacagini düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Evet katiliyorum size 43 ve 45 numara özellikle beyaz tenli kişilere daha çok yakisiyor. Ten rengiyle uyum sağlıyor yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Kinda sexy favorim ��

    YanıtlaSil
  4. Dudak balmini kullaniyorum ve çok memnunum :)

    YanıtlaSil
  5. sipariş alıyor musunu? 43 numara ıstıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şuan için sipariş alamıyoruz en yakın gratis mağazalarından uygun fiyatlara ulaşabilirsiniz :)

      Sil
  6. tavsiyeniz üzere heemeen alıyoruum 👍🏻

    YanıtlaSil