6 Mayıs 2016 Cuma


Seda AKGÜL, 6 ayda nasıl 25 kilo verdi? Bilenler bilmeyenlere anlatsın…


 
“Her zamanki gibi ye, fakat magnet kullan”
Prof. Dr. Bülent Süryancıoğlu








   Son yıllarda insanların sağlıklı kilo verebilmeleri oldukça zor bir hale geldi. Özellikle piyasada bulunan çok sayıdaki zayıflama ürününün kimyasal madde içeriyor olması ve insan sağlığı yönünden olumsuz etkilere sahip olmasının dışında zayıflamaya herhangi bir etki etmiyor olması, insanların doğru bir şekilde fazla kilolarından kurtulabilmesinin önüne geçiyor. Ancak son dönemlerde adını sıkça duyuran ve dünyaca ünlü yıldızların dahi vücutlarının formda kalmasını sağlamak amacı ile kullanmakta olduğu bir zayıflama ürünü olan lipomagnet, tamamen doğal formülü ile dikkatleri üzerine çekiyor.
    Günümüzde piyasada bulunan pek çok zayıflama ürünü ilaç statüsünde satışta bulunurken, lipomagnet zayıflama ürünü tamamen doğal içeriğe sahip olan formülüyle bir gıda takviyesi olarak satılıyor. Herhangi bir kimyasal madde içermeyen ve içeriğinde sadece bitkisel ürünlerin bulunduğu formülü sayesinde vücutta herhangi bir yan etkiye ve olumsuz tepkimeye yol açmıyor. Ayrıca doğrudan mideye ulaşarak, vücuda karışmadan midedeki yağ hücrelerini üzerine çekerek, en hızlı şekilde vücuttan atılmasına yardımcı oluyor. Tamamen doğal içeriğe sahip olan bir formülü bulunan lipomagnet tabletinde Lipomagnet komplex, C vitamini, chitson bulunuyor. 



    Başta Amerika olmak üzere tüm dünya genelinde dünyaca ünlü isimler tarafından yoğun olarak kullanılmakta olan bir zayıflama ürünü olan lipomagnet, Türkiye’de de ünlü isimler tarafından kullanılıyor. Özellikle uzun yıllardır fazla kiloları ile sorun yaşayan ve son zamanlarda verdiği fazla kiloları ile dikkatleri üzerine çeken seda akgül’ün kullandığı vitamin olan lipomagnet, son derece doğal bir şekilde fazla kilolardan kurtulabilme şansı veriyor. Düzenli ve sağlıklı beslenme, düzenli yaşam standartları ile desteklenen doğal içerikli lipomagnet zayıflama ürünü ile en kısa sürede fazla kilolardan sağlıklı şekilde kurtulabilmek mümkündür.
      Hem yurtdışında hem Türkiye’de ünlü isimlerinde kullandığı bir zayıflama ürünü olması pek çok kişinin pahalı bir ürün olduğunu düşünmesine yol açabiliyor. Ancak günümüzün fenomen doğal zayıflama ürünü olan lipo magnet fiyat yönünden oldukça caziptir. Her kesimden kişinin bütçesine uygun bir fiyata sahip olması sayesinde herkes gönül rahatlığı internet üzerinden uygun fiyatlara siparişini vererek, temin edebiliyor. Özellikle düzenli kullanım gerektiren bir ürün olması ve her bir kutusunun içerisinde 20 adet bulunuyor olması oldukça uygun fiyatlarda olmasına yol açıyor. Ayrıca doğal formüle sahip olması da fiyatının oldukça cazip olmasında etkili oluyor. Lipomagnet tableti suda eritilerek, tüketilirken günde sabah-akşam şeklinde 2 defa tüketilmelidir. Böylelikle uygun fiyata satın alınan bir lipomagnet kutusu 10 günlük düzenli kullanım imkanı sağlıyor.

Lipomagnet Nedir?
Patentli lipomagnet hücreleri ile yemeklerdeki yağı ve şekeri kana karışmadan vücudunuzdan dışarı atın. Lipomagnet Bakanlık izni ile satışa sunulmuş benzersiz bir zayıflama ürünüdür. Yediğiniz yemeklerdeki yağ ve şekeri %94’ e kadar tutar. Bu sayede metabolizmanız vücuda yağ girmediğinden dolayı depolamak yerine vücuttaki yağları parçalamaya başlar.

Yağ ve Şekeri  Vücudunuzdan Nasıl Atar?
LipoMagnet’i özellikle akşam yemeğinizden 2 dakika önce suya atarak eridikten sonra için. Sonrasında LipoMagnet, mide ve bağırsakta daha gıdalar emilirken yağ ve karbonhidratı tutarak emilmesini önler. Bu sayede kana karışmadığından vücudunuzda yağ birikimi yapmadığı gibi vücudunuzun ihtiyacı olduğu enerjiyi de vücudunuzdaki yağları parçalayarak alır.

Noter Onaylı Kullanıcı Sonuçları:
SEDA AKGÜL Lipomagnet kullanıldığı süre boyunca 6 ay içerisinde farklı bir ilaç veya diyet ve spor yardımı olmadan Noterin takibi ile 25 Kilo vermiştir.






    Seda Akgül’ün TV’de Yayınlanan Videosu
Nasıl 25 kilo verdiğini anlatan Kısmetse Olur’un sunucusu Seda Akgül canlı yayında...  

 

















                    MUTLU GÜNLER J


4 yorum:

  1. evet çok yararlı bilgiler okudum çok hoşuma gitti gerçekten teşekkürlerrr 😉

    YanıtlaSil
  2. bende çok merak ediyordum nasıl kilo verdiğini sayenizde öğrenmiş oldum teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Kilolarından şikayetçi kadınlara da öneri niteliğindeki bilgi 👍😃

    YanıtlaSil
  4. Bende kullandim bu ürünü yaklaşık olarak 2 ayda 13 kilo verdim. Kullanmaya devam ediyorumm.çok memnunum herkese tavsiye ederim

    YanıtlaSil